Mire Se Erdhe Ramazan İlahi Sözleri

Mire Se Erdhe Ramazan İlahi Sözü

Veprat t’mira kush sat mun,
Shum fish Zoti naj pagun.
Veprat t’mira kush sat mun,
Shum fish Zoti naj pagun.

Lumet na kush po na vjen,
Dhe shum tmira po na bjen.
Kush imanin po na e shton,
Ramazan o fati jon.

Kush imanin po na e shton,
Ramazan o fati jon.

E mir se erdhe Ramazan,
Ti e gzon gj’do Musliman.
Qe nji vjet malli mka marr,
Ne aksham me ba iftar.

E mir se erdhe Ramazan,
Ti e gzon gj’do Musliman.
Qe nji vjet malli m’ka marr,
Ne aksham me ba iftar.

Lum ai qe ta din ty vleren,
Per xhenet e ka qel deren.
Veprat t’mira kush sat mun,
Shum fish Zoti naj pagun.

Veprat t’mira kush sat mun,
Shum fish Zoti naj pagun.

Mir se erdhe Ramazan,
Ti e gzon gj’do Musliman.
Qe nji vjet malli mka marr,
Ne aksham me ba iftar.

E mir se erdhe Ramazan,
Ti e gzon gj’do Musliman.
Qe nji vjet malli mka marr,
Ne aksham me ba iftar.

Gj’do dit me gzim po kalon,
Ti mes vete na afron.

Ah sikur Zoti ta ban,
Qe gj’do her tjet Ramazan.

Eh sikur Zoti ta ban,
Qe gj’do her tjet Ramazan.

Mir se erdhe Ramazan,
Ti e gzon gj’do Musliman.
Qe nji vjet malli m’ka marr,
Ne aksham me ba iftar.

E mir se erdhe Ramazan,
Ti e gzon gj’do Musliman.
Qe nji vjet malli m’ka marr,
Ne aksham me ba iftar.

I devotshëm a don t’jesh,
Ben ti dhikër sa ma shpesh.

Me nderime sa ma mir,
Me percjell ket misafir.

Me nderime sa ma mir,
Me percjell ket misafir.

Muslimani sot gzim ka,
Bojn bajram o vlla me vlla.
I madh i vogel sot u gzoft,
Per shum vjet perhajr na koft.

Se Muslimani sot gzim ka,
Bojn bajram o vlla me vlla.
I madh i vogel sot u gzoft,
Per shum vjet perhajr na koft.

Muslimani sot gzim ka,
Bojn bajram o vlla me vlla.
I madh i vogel sot u gzoft,
Per shum vjet perhajr na koft.

Eh Muslimani sot gzim ka,
Bojn bajram o vlla me vlla.
I madh i vogel sot u gzoft,
Per shum vjet perhajr na koft.