Ja Rabi İlahi Sözleri

Ja Rabi İlahi Sözü

Narasat nmejdan me dal ALLAH,
Tlutem ZOT ti me na fal.
Narasat nmejdan me dal ALLAH,
Tlutem ZOT ti me na fal.

Ja RABI te lusim te tan me na shpetu,
Me rahmetin tan.
jem zaif do insan ALLAH veq ty bes na,
Tkena zan,
Jem zaif do insan ALLAH veq ty bes na,
Tkena zan.

Ti ja RABI ki shume kudret,
Hem azap dhe rahmet.
Ti ja RABI ki shume kudret,
Hem azap dhe rahmet.

Ntok e nqjell qka ka i di krejt ALLAH,
Qka tpunojsh kerkan se vet.
Ntok e nqjell qka ka i di krejt ALLAH,
Qka tpunojsh kerkan se vet.

Gjithqka ka sen kudret tan,
Fjalt e tua jan nkuran.
Gjithqka ka sen kudret tan,
Fjalt e tua jan nkuran.

Qe ke fol me tdashnin tan ALLAH,
Lumi ai qe bes tka zan.
Qe ke fol me tdashnin tan ALLAH,
Lumi ai qe bes tka zan.

E melaqet qe i ke fal,
Nuk jan qik as nuk jan djal.
E melaqet qe i ke fal,
Nuk jan qik as nuk jan djal.
Gjuna sbojn as spin as han ALLAH,
Veq ibaded bajn pa nal.

Pejgambert ti qka i ke qu,
Te tanve ju kem besu.
Pejgambert ti qka i ke qu,
Te tanve ju kem besu.

Veq na jem insan te ngrat ALLAH,
Ymyt kem na bajn shefat.
Veq na jem insan te ngrat ALLAH,
Ymyt kem na bajn shefat.

E ndynja qysh kemi ardh,
Masi tvdesim kemi me u ngjall.
E ndynja qysh kemi ardh,
Nasi tvdesim kemi me u ngjall.

Narasat nmejdan me dal ALLAH,
Tlutem ZOT ti me na fal.
Narasat nmejdan me dal ALLAH,
Tlutem ZOT ti me na fal.